Skip to main content

Hoe werkt het?

Je kunt bij ons een padelbaan reserveren via de app van Playtomic. Je installeert de app op je telefoon, logt in en boekt eenvoudig een baan. Ook is het mogelijk om via de website te reserveren.

Stap 1: Download de app

De app is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en Google Play (Android).

Stap 2: Maak een account

Hiervoor heb je een e-mailadres en telefoonnummer nodig. Vergeet niet om je e-mailadres te verifiëren via de bevestigingsmail.

Beantwoord een aantal vragen om je padel-/tennisniveau in te stellen. Dit niveau is je startniveau en zal stijgen of dalen naarmate je speelt, afhankelijk van de resultaten van je wedstrijden.

Stap 3: Zoek je club

Klik op “Reserveringen”. Zoek vervolgens op “Vianen” en klik op “3B Padel Vianen”.

Stap 4: Selecteer je dag & tijdstip

Kies datum en tijd waarop je wilt spelen, en selecteer je gewenste baan.

Stap 5: Betaal

Je kunt ervoor kiezen om de baan zelf te betalen of om de betaling te splitsen met de andere spelers. Selecteer vervolgens je gewenste betaalmethode en voltooi de betaling.

That’s it!

Je baan is geboekt! Je ontvangt een bevestiging per e-mail, inclusief een code waarmee je de toegangshekken kunt openen.

Lukt het niet om een baan te boeken of heb je een andere vraag? Bekijk voor extra uitleg deze instructie van Playtomic, inclusief foto’s. Is je vraag hiermee niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de padelbanen?

Onze padelbanen zijn het merendeel van de tijd onbeheerd. Na het reserveren van een baan ontvang je een bevestigingsmail met daarin een code.

Die code werkt vanaf 15 minuten voor aanvang van je reservering en tot 30 minuten na afloop van je reservering. De code toets je in op het codeslot bij het toegangshek. Ook is het mogelijk om met deze code de deur van de toiletten te openen.

De banen zijn dagelijks geopend van 08:00 uur tot 23:00 uur.

Kan ik materiaal bij jullie huren?

Ja, dat is mogelijk. Hierbij vertrouwen we op de eerlijkheid van onze padelspelers. Het werkt als volgt: bij de padelbanen staat een kist met rackets en ballen. Er hangt ook een QR-betaalcode. Huur je een aantal rackets? Dan betaal je via de QR-code. Het gebruik van de ballen is gratis.

We hanteren de volgende huurtarieven (per padelsessie):

  • 1 racket: 5 euro
  • 2 rackets: 9 euro
  • 3 rackets: 12 euro
  • 4 rackets: 14 euro

Wat zijn de reserveringsregels?

Een baan boeken kan vanaf 14 dagen van tevoren, met een maximum van 5 geplande boekingen.

Wil je verder van tevoren kunnen reserveren, bijvoorbeeld voor een groter gezelschap of een bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op!

Kan ik mijn boeking annuleren?

Via de Playtomic-app kun je de reservering tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Wil je op een later moment annuleren? Neem dan contact met ons op.

Welke faciliteiten zijn er op jullie padelbanen?

  • Horeca. In overleg met de hockeyvereniging werken we aan een openstelling van de horeca op vaste momenten. Zodra we dit officieel georganiseerd hebben, brengen we je hiervan op de hoogte via onze website, de Playtomic-app en social media.
  • Toilet. Het toilet is altijd toegankelijk en bevindt zich in het clubhuis naast de padelbanen. Met de reserveringscode kun je de deur openen.

Kan ik een bedrijfsuitje of evenement bij jullie organiseren?

Dat is zeker mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over ons

3B Padel Vianen BV
KVK-nummer: 83879072

Contact

✉  info@padelvianen.nl

Logo in groene kleur, 3B Padel Vianen
© 2024 3B Padel Vianen BV